menu

Over ACCORDO ondernemend notariaat

Accordo: Italiaans voor akkoord, overeenkomst, overeenstemming, eendracht en harmonie.

Begrippen die perfect passen bij onze visie op ons werk bij notariskantoor ACCORDO: onze registratiefunctie en onze adviezen zijn gericht op het bereiken van overeenstemming.

Over Accordo Over Accordo Over Accordo

ACCORDO in de praktijk

Twee bevlogen ondernemers zitten tegenover ons aan tafel. Ze beginnen samen een bedrijf. Ze hebben er duidelijk zin in en komen voor statuten. Een aandeelhoudersovereenkomst? Niet nodig. Het zijn goede vrienden, dus alle vertrouwen. Ze zien wel wat de toekomst hen gaat brengen.

Dit is bij uitstek het moment om in eendracht en harmonie overeenstemming te bereiken over belangrijke zaken. Want wat als een van beiden ziek wordt, overlijdt of er gewoon mee wil stoppen?

Op een pijnlijk moment voert eigenbelang al snel de boventoon en escaleren zaken vaak.
Dat is niet alleen de nekslag voor de vriendschap, maar zet het voortbestaan van de onderneming op het spel.

We bespreken hun wensen en
 leggen het allemaal precies vast. Wie er  eventueel welke klanten mee mag nemen, of er een concurrentiebeding is of een relatiebeding. Wat er moet gebeuren met de aandelen. Wie de waarde van de aandelen bepaalt. Noem maar op.

De toekomst van het bedrijf is veilig gesteld in een overeenkomst, de eendracht en harmonie tussen de compagnons gewaarborgd.
Tevreden vertrekken ze.

Ik wil snel een vrijblijvende offerte!

 

De mensen achter ACCORDO

Maak kennis met ons team. ACCORDO Notaris Amersfoort bestaat uit professionele werknemers met passie voor het vak.

Rob Huzink, notaris en fiscaal jurist
Kennisgebieden: ondernemingsrecht, vastgoedrecht, personen- en familierecht

Specialiteit: ondernemingsrecht (organisatiestructuren, fusies en fiscaliteit)
Rob werkt sinds in 1989 in het notariaat. Hij heeft er plezier in om het onbegrijpelijke begrijpelijk te maken, en om uw vragen om te zetten in een juridisch passende oplossing. In zijn vrije tijd loopt hij hard en assisteert hij zijn vrouw bij haar werk voor het Indisch Herinneringscentrum.

Astrid van Rij, paralegal
Specialiteit: ondernemingsrecht

Astrid heeft ruim 20 jaar ervaring in het notariaat, en vindt vooral inspiratie in gesprekken met enthousiaste ondernemers. Ze zoekt praktische oplossingen die passen bij hun situatie. Haar vrije tijd brengt Astrid bij voorkeur door met familie, goede  vrienden en sporten. Ze reist ook graag.

Natalie van de Wakker, paralegal
Specialiteit: vastgoed en familierecht

Ook Natalie heeft de nodige opleidingen en ruim 10 jaar ervaring. Ze voelt zich binnen het notariaat als een vis in het water en is er echt op haar plek. Ze houdt van het dienstverlenende karakter van haar baan. Gecombineerd met haar interesse in wet- en regelgeving zorgt dat ervoor dat Natalie haar werk met plezier doet.

Nelleke Stevens, boekhouding, administratie
 

Over Accordo samenwerking

Samen beschikken we over meer dan 50 jaar ervaring in het notariaat. We vullen elkaar aan en bundelen onze krachten. We zoeken actief de samenwerking met aanvullende dienstverleners, zoals advocaten, accountants en belastingadviseurs.  Alles voor onze missie: ondernemers helpen.

Bij ACCORDO combineren we benaderbaarheid met zakelijkheid, kennis en professionaliteit.Passie voor de wet met recht voor ondernemers.
 
Rob, Astrid, Natalie en Nelleke komen graag met u in contact. (U mag ook altijd even binnenlopen).

Ik wil snel een vrijblijvende offerte!

Vraag aan de notaris? Offerte?

Stuur nu een vrijblijvend bericht!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Twee bevlogen ondernemers zitten tegenover ons aan tafel.

Ze beginnen samen een bedrijf. Ze hebben er duidelijk zin in en komen voor statuten. Een aandeelhoudersovereenkomst? Niet nodig. Het zijn goede vrienden, dus alle vertrouwen. Ze zien wel wat de toekomst hen gaat brengen.

Vragen? Wij bellen u terug!