Maanlander 27 - 3824 MN - Amersfoort info@accordonotaris.nl
033 - 3031420
Accordo Notaris

In herinnering: Ria Schlebaum

Vandaag, 9 april 2021, hebben wij afscheid moeten nemen van onze fijne collega Ria Schlebaum-Van Duinkerken.

in herinnering: Ria

Ria was sinds 1 februari 2020 werkzaam als notarisklerk op onze sectie vastgoed. In maart 2020 bleek zij ziek te zijn. In eerste instantie leken de behandelingen goed aan te slaan. Ria was altijd positief gestemd en heeft vol goede moed en energie de behandelingen ondergaan. Als haar fysieke situatie het toeliet was ze op kantoor en ging ze onverstoorbaar aan het werk. Voor Ria stond inhoud van haar werk en de klant centraal. Zij respecteerde de formele regels die ons vak kent, maar zocht binnen die regels naar de passende oplossing voor de klant. We hebben hier soms mooie discussies over gevoerd. Wat velen niet weten is dat Ria een fijn gevoel voor humor had. In deze serieuze discussies kon een onderkoelde opmerking van haar het ijs breken.

Voor haar collega’s stond zij altijd klaar en pakte dingen op die bleven liggen.
Ria werkte al meer dan 35 jaar in het notariaat. Bij onze voorlopers Bolscher Deinum Notarissen en Bolscher Van der Brug Huzink notarissen heeft zij het vak geleerd. Gestart als medewerkster op een notariskantoor heeft ze de vier jarige opleiding tot notarisklerk met goed gevolg afgerond en zich laten registreren als registernotarisklerk. Ze vond het leuk om te leren en heeft altijd actief haar kennis onderhouden.

Voor de Bond van Medewerkers in het Notariaat was zij actief voor de afdeling Eemland. Ria had ook een sterk gevoel voor rechtvaardigheid en hielp medewerkers van kantoren die het minder goed getroffen hadden.

Het allerbelangrijkste voor haar was haar gezin en haar geloof. Echtgenote en moeder van 4 fijne kinderen, die de afgelopen periode, fantastisch voor haar hebben gezorgd. Ook was zij een trotse oma van 5 kleinkinderen. In alles wat zij deed was haar geloof haar leidraad.

Als collega’s was het erg fijn om met Ria te werken. Haar humor, nuchterheid, grote inzet en betrokkenheid zullen we zeer missen.

Team Accordo Ondernemend Notariaat