Maanlander 27 - 3824 MN - Amersfoort info@accordonotaris.nl
033 - 3031420
Accordo Notaris
Familierecht | Rob

Over ACCORDO ondernemend notariaat

Accordo: Italiaans voor akkoord, overeenkomst, overeenstemming, eendracht en harmonie.

Begrippen die perfect passen bij onze visie op ons werk bij notariskantoor ACCORDO: onze registratiefunctie en onze adviezen zijn gericht op het bereiken van overeenstemming.

ACCORDO in de praktijk

Twee bevlogen ondernemers zitten tegenover ons aan tafel. Ze beginnen samen een bedrijf. Ze hebben er duidelijk zin in en komen voor statuten. Een aandeelhoudersovereenkomst? Niet nodig. Het zijn goede vrienden, dus alle vertrouwen. Ze zien wel wat de toekomst hen gaat brengen.

Dit is bij uitstek het moment om in eendracht en harmonie overeenstemming te bereiken over belangrijke zaken. Want wat als een van beiden ziek wordt, overlijdt of er gewoon mee wil stoppen?

Op een pijnlijk moment voert eigenbelang al snel de boventoon en escaleren zaken vaak.
 Dat is niet alleen de nekslag voor de vriendschap, maar zet het voortbestaan van de onderneming op het spel.

We bespreken hun wensen en
 leggen het allemaal precies vast. Wie er eventueel welke klanten mee mag nemen, of er een concurrentiebeding is of een relatiebeding. Wat er moet gebeuren met de aandelen. Wie de waarde van de aandelen bepaalt. Noem maar op.

De toekomst van het bedrijf is veilig gesteld in een overeenkomst, de eendracht en harmonie tussen de compagnons gewaarborgd. 
Tevreden vertrekken ze.

Ik wil snel een vrijblijvende offerte!

 

De mensen achter ACCORDO

accordo

Maak kennis met ons team. ACCORDO Notaris Amersfoort bestaat uit professionele werknemers met passie voor het vak.

Rob Huzink

Rob Huzink, notaris en fiscaal jurist
Kennisgebieden: ondernemingsrecht, vastgoedrecht, personen- en familierecht

Specialiteit: ondernemingsrecht (organisatiestructuren, fusies en fiscaliteit)
Rob werkt sinds in 1989 in het notariaat. Hij heeft er plezier in om het onbegrijpelijke begrijpelijk te maken, en om uw vragen om te zetten in een juridisch passende oplossing. In zijn vrije tijd loopt hij hard en assisteert hij zijn vrouw bij haar werk voor het Indisch Herinneringscentrum.

Astrid van Rij

Astrid van Rij, paralegal
Specialiteit: ondernemingsrecht

Astrid heeft ruim 20 jaar ervaring in het notariaat, en vindt vooral inspiratie in gesprekken met enthousiaste ondernemers. Ze zoekt praktische oplossingen die passen bij hun situatie. Haar vrije tijd brengt Astrid bij voorkeur door met familie, goede  vrienden en sporten. Ze reist ook graag.

Monique Klok, notarieel medewerkster

Monique heeft enkele jaren ervaring in het notariaat, voornamelijk op het gebied van familierecht. Bij ACCORDO is zij ook werkzaam op de andere rechtsgebieden en de algemene facilitaire ondersteuning.
Na haar werkervaring bij de makelaar en een assurantiekantoor blijft het notariaat favoriet. Monique brengt naast de (juridische) ondersteuning veel gezelligheid met haar spontane karakter. In haar vrije tijd geniet zij van haar gezin.

Laura de Graaf, kandidaat-notaris

Specialiteit: personen- en familierecht waaronder erfrecht

Laura werkt sinds 2003 in het notariaat. Begonnen als vakantiekracht, maar inmiddels een ervaren kandidaat-notaris. U treft Laura als vervanger van onze notaris. In haar vrije tijd zoekt ze graag de natuur op. Laura probeert altijd samen mét u te kijken naar de mogelijkheden.

 

Thijs Boerman, kandidaat-notaris

Specialiteit: ondernemingsrecht en vastgoedrecht

Thijs werkt sinds 2015 in het notariaat en heeft op zowel kleinere als grotere notariskantoren ervaring opgedaan. Hij houdt zich vooral met het ondernemingsrecht bezig, maar heeft ook ruime ervaring met de vastgoedpraktijk. Hierdoor kan hij ondernemers, bedrijven en organisaties op beide gebieden van dienst zijn. In zijn vrije tijd is Thijs geregeld in de sportschool te vinden of op zijn mountainbike in de bossen rondom Amersfoort.

 

Bianca de Jong-de Vries, secretaresse

Bianca heeft meerdere jaren ervaring in het notariaat. Bij Accordo is zij als secretaresse werkzaam voor de afdelingen vastgoed en ondernemingsrecht. In haar vrije tijd is zij voornamelijk te vinden bij haar paard en zomers op de boot.

 

Over Accordo samenwerking

Samen beschikken we over meer dan 50 jaar ervaring in het notariaat. We vullen elkaar aan en bundelen onze krachten. We zoeken actief de samenwerking met aanvullende dienstverleners, zoals advocaten, accountants en belastingadviseurs.  Alles voor onze missie: ondernemers helpen.

Bij ACCORDO combineren we benaderbaarheid met zakelijkheid, kennis en professionaliteit.Passie voor de wet met recht voor ondernemers.
 
Ons team komt graag met u in contact. (U mag ook altijd even binnenlopen).