Maanlander 27 - 3824 MN - Amersfoort info@accordonotaris.nl
033 - 3031420
Accordo Notaris

Over ACCORDO ondernemend notariaat

Accordo: Italiaans voor akkoord, overeenkomst, overeenstemming, eendracht en harmonie.

Begrippen die perfect passen bij onze visie op ons werk bij notariskantoor ACCORDO: onze registratiefunctie en onze adviezen zijn gericht op het bereiken van overeenstemming.

ACCORDO in de praktijk

Twee bevlogen ondernemers zitten tegenover ons aan tafel. Ze beginnen samen een bedrijf. Ze hebben er duidelijk zin in en komen voor statuten. Een aandeelhoudersovereenkomst? Niet nodig. Het zijn goede vrienden, dus alle vertrouwen. Ze zien wel wat de toekomst hen gaat brengen.

Dit is bij uitstek het moment om in eendracht en harmonie overeenstemming te bereiken over belangrijke zaken. Want wat als een van beiden ziek wordt, overlijdt of er gewoon mee wil stoppen?

Op een pijnlijk moment voert eigenbelang al snel de boventoon en escaleren zaken vaak.
 Dat is niet alleen de nekslag voor de vriendschap, maar zet het voortbestaan van de onderneming op het spel.

We bespreken hun wensen en
 leggen het allemaal precies vast. Wie er eventueel welke klanten mee mag nemen, of er een concurrentiebeding is of een relatiebeding. Wat er moet gebeuren met de aandelen. Wie de waarde van de aandelen bepaalt. Noem maar op.

De toekomst van het bedrijf is veilig gesteld in een overeenkomst, de eendracht en harmonie tussen de compagnons gewaarborgd. 
Tevreden vertrekken ze.

Ik wil snel een vrijblijvende offerte!

 

De mensen achter ACCORDO

accordo

Maak kennis met ons team. ACCORDO Notaris Amersfoort bestaat uit professionele werknemers met passie voor het vak.

Rob Huzink

Rob Huzink, notaris en fiscaal jurist
Kennisgebieden: ondernemingsrecht, vastgoedrecht, personen- en familierecht

Specialiteit: ondernemingsrecht (organisatiestructuren, fusies en fiscaliteit)
Rob werkt sinds in 1989 in het notariaat. Hij heeft er plezier in om het onbegrijpelijke begrijpelijk te maken, en om uw vragen om te zetten in een juridisch passende oplossing. In zijn vrije tijd loopt hij hard en assisteert hij zijn vrouw bij haar werk voor het Indisch Herinneringscentrum.

Astrid van Rij

Astrid van Rij, paralegal
Specialiteit: ondernemingsrecht

Astrid heeft ruim 20 jaar ervaring in het notariaat, en vindt vooral inspiratie in gesprekken met enthousiaste ondernemers. Ze zoekt praktische oplossingen die passen bij hun situatie. Haar vrije tijd brengt Astrid bij voorkeur door met familie, goede  vrienden en sporten. Ze reist ook graag.

Monique Klok, notarieel medewerkster

Monique heeft enkele jaren ervaring in het notariaat, voornamelijk op het gebied van familierecht. Bij ACCORDO is zij ook werkzaam op de andere rechtsgebieden en de algemene facilitaire ondersteuning.
Na haar werkervaring bij de makelaar en een assurantiekantoor blijft het notariaat favoriet. Monique brengt naast de (juridische) ondersteuning veel gezelligheid met haar spontane karakter. In haar vrije tijd geniet zij van haar gezin.

Nelleke Stevens, boekhouding, administratie

Nelleke heeft veel ervaring opgedaan in diverse profit en non-profit organisaties. De laatste 15 jaar was zij in het notariaat werkzaam.
Zij verzorgt met veel plezier o.a. de financiën op ons kantoor. Een paar jaar geleden gepensioneerd, maar nog steeds voor één dag per week werkzaam op ons kantoor.

Ysabell, secretaresse

Ysabell is begonnen als stagiair. Zij heeft de opleiding Juridisch administratieve dienstverlening gevolg aan het ROC Midden Nederland in Amersfoort. Bij Accordo is Ysabell werkzaam als secretaresse.
In haar vrije tijd houdt ze ervan leuke dingen te ondernemen met haar familie en vrienden.

Astrid Bammens, secretaresse

Astrid heeft een ruime werkervaring als secretaresse. Nieuw binnen het notariaat zorgt zij met veel enthousiasme dat alles op rolletjes loopt op ons kantoor. Haar vrije tijd besteedt zij aan haar familie en is zij graag creatief bezig.

Laura, kandidaat-notaris

Specialiteit: personen- en familierecht waaronder erfrecht

Laura werkt sinds 2003 in het notariaat. Begonnen als vakantiekracht maar inmiddels een ervaren kandidaat-notaris. U treft Laura als vervanger van onze notaris. In haar vrije tijd zoekt ze graag de natuur op. Laura probeert altijd samen mét u te kijken naar de mogelijkheden.

Over Accordo samenwerking

Samen beschikken we over meer dan 50 jaar ervaring in het notariaat. We vullen elkaar aan en bundelen onze krachten. We zoeken actief de samenwerking met aanvullende dienstverleners, zoals advocaten, accountants en belastingadviseurs.  Alles voor onze missie: ondernemers helpen.

Bij ACCORDO combineren we benaderbaarheid met zakelijkheid, kennis en professionaliteit.Passie voor de wet met recht voor ondernemers.
 
Ons team komt graag met u in contact. (U mag ook altijd even binnenlopen).