Maanlander 27 - 3824 MN - Amersfoort info@accordonotaris.nl
033 - 3031420
Accordo Notaris
Op zoek naar een goed notariskantoor in Amersfoort? ACCORDO Notaris is dan de juiste keuze.
Familierecht | Rob
Agnes

Notariskantoor in Amersfoort

Bent u op zoek naar een goed notariskantoor in Amersfoort? ACCORDO Notaris is dan de juiste keuze. We zijn u graag van dienst met specialistisch notarieel advies, voor zowel zakelijke als particuliere vraagstukken.

Bij ACCORDO Notaris Amersfoort hebben we al tientallen jaren ervaring en kennen dus het klappen van de zweep. Het is belangrijk dat juridische kwesties vastgelegd worden in waterdichte documenten. Daar kunt u bij ons van op aan. Bovendien werken wij met een ondernemende geest en op een laagdrempelige manier. U kunt ons daarom altijd even bellen of langskomen op ons notariskantoor in Amersfoort. U wordt altijd snel geholpen met antwoorden en adviezen die aansluiten op uw situatie.

Neem contact met ons op

Ondernemers in de regio Amersfoort opgelet!

U kunt ACCORDO Notariskantoor Amersfoort onder meer inschakelen voor zakelijke kwesties. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

 • Hoe richt ik een bv of een holding op?
 • Wat is de beste manier om een bedrijfsovername te regelen?
 • Hoe leg ik een overdracht van aandelen van mijn bedrijf vast?
 • Wat komt er allemaal kijken bij het oprichten van een stichting of vereniging?
 • Waar moet ik aan denken bij een fusie tussen twee bedrijven?

Naast het ondernemingsrecht staan we ook veel particulieren in Amersfoort bij. Wij hebben dan ook alle deskundigheid in huis om u ook bij te staan bij uw privé vraagstukken. Zo kunt u bij ons terecht voor de volgende zaken:

 • een samenlevingscontract
 • een huwelijk
 • een testament
 • een koopovereenkomst
 • een hypotheekakte
 • een verklaring van erfrecht
 • leningen

Bovendien zijn wij ook goed bereikbaar voor ondernemers uit Soest en Nijkerk! Schroom dus niet om bij ons langs te komen.

Klanten worden geholpen bij Notariskantoor Amersfoort

De werkwijze van ons notariskantoor in Amersfoort

ACCORDO Notariskantoor Amersfoort is altijd zeer toegankelijk. Onze mensen weten precies hoe zaken notarieel het beste geregeld moeten worden. Bovendien zijn we in staat om soms complexe informatie op een heldere wijze uit te leggen. Jip-en-janneketaal heeft onze voorkeur.

Diezelfde toegankelijkheid proberen we tot uiting te brengen in de prijs. U krijgt vooraf inzichtelijk wat we voor u doen en welke prijs daar tegenover staat. Transparantie is wel zo fijn en maakt bovendien het hele proces makkelijker. Daarin zijn we overigens niet kinderachtig. Wilt u ergens naar informeren of juist wat melden over een lopende kwestie? Daar krijgt u geen rekening voor gepresenteerd. Veel informatie staat bij ons zelfs gratis online. Denk aan dit stappenplan voor het oprichten van een BV.

In goede handen bij Accordo

Bent u op zoek naar een notaris in Amersfoort? Notariskantoor Amersfoort ACCORDO is onderscheidend door toegankelijke en transparante dienstverlening. U heeft de mogelijkheid om vrijblijvend vragen te stellen via telefoon of mail. Wilt u gelijk een vrijblijvende offerte? Vul het contactformulier op de site in. U bent altijd welkom op ons notariskantoor in Amersfoort. We zijn er voor u!