Maanlander 27 - 3824 MN - Amersfoort 033 - 3031420 info@accordonotaris.nl
Accordo Notaris

Op zoek naar een goed notariskantoor in Amersfoort? ACCORDO Notaris is dan de juiste keuze.

Familierecht | Nathalie
Agnes
Familierecht | Tina

Uw notariskantoor in Amersfoort

Bent u op zoek naar een goed notariskantoor Amersfoort? ACCORDO Notaris is dan de juiste keuze. We zijn u graag van dienst met specialistisch notarieel advies, voor zowel zakelijke als particuliere vraagstukken.

ACCORDO Notaris Amersfoort is een kundig notariskantoor in Amersfoort. Onze ervaren mensen kennen het klappen van de zweep. Het is belangrijk dat juridische kwesties vastgelegd worden in waterdichte documenten. Daar kunt u van op aan. Die werkwijze combineren we met een ondernemende en laagdrempelige werkwijze. U kunt bijvoorbeeld altijd even ons notariskantoor in Amersfoort binnenlopen, zodat u uw vraag meteen kunt stellen.

Ondernemers in de regio Amersfoort opgelet!

U kunt ACCORDO Notariskantoor Amersfoort onder meer inschakelen als voor zakelijke kwesties. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Hoe richt ik een bv of een holding op?
  • Hoe regel ik een bedrijfsovername?
  • Hoe leg ik een overdracht van aandelen van mijn bedrijf vast?
  • Wat komt er allemaal kijken bij het oprichten van een stichting of vereniging?
  • Waar moet ik aan denken bij een fusie tussen twee bedrijven?

Naast het ondernemingsrecht staan we ook veel particulieren bij. ACCORDO Notariskantoor Amersfoort staat u bijvoorbeeld bij als:

– U een huis of een bedrijfspand koopt of verkoopt. De overdracht en de hypotheek van onroerend goed moet juridisch vastgelegd worden bij een notariskantoor. U schakelt een notaris onder meer in voor de koopovereenkomst, de akte van levering en de hypotheekakte. Bij een eventuele scheiding helpen we u ook met het opstellen van een akte van verdeling.

– Belangrijke gebeurtenissen uw leven raken, bijvoorbeeld bij een huwelijk, samenwonen, verdeling van de erfenis of juist overlijden. Het familierecht is soms een gevoelig onderwerp, maar in onze ogen één van de mooiste kanten van het vak als notaris. We vinden het bijzonder om u met onze persoonlijke en laagdrempelige wijze bij te staan.

De werkwijze van het notariskantoor Amersfoort

ACCORDO Notariskantoor Amersfoort is een toegankelijk notariskantoor. Onze mensen weten precies hoe zaken notarieel het beste geregeld moeten worden. Bovendien zijn ze in staat om soms complexe informatie op een heldere wijze uit te leggen. Jip-en-janneketaal, dat prefereren we.

Diezelfde toegankelijkheid proberen we tot uiting te brengen in de prijs. U krijgt vooraf inzichtelijk wat we voor u doen en welke prijs daar tegenover staat. Transparantie is wel zo makkelijk voor u. Daarin zijn we overigens niet kinderachtig. Wilt u ergens naar informeren of juist wat melden over een lopende kwestie? Daar krijgt u geen rekening voor gepresenteerd.

Op zoek naar een goed Notariskantoor Amersfoort?

Notariskantoor Amersfoort ACCORDO is onderscheidend door toegankelijke en transparante dienstverlening. U heeft de mogelijkheid om vrijblijvend vragen te stellen via telefoon of mail. Wilt u gelijk een vrijblijvende offerte? Vul het offerteformulier op de site in. U bent altijd welkom op ons notariskantoor in Amersfoort. We zijn er voor u!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Ik onderneem al 27 jaar en heb sinds 5 jaar Accordo Notaris ingeschakeld voor het regelen van mijn erfenis, zowel zakelijk als privé.