Maanlander 27 - 3824 MN - Amersfoort info@accordonotaris.nl
033 - 3031420
Accordo Notaris
Op zoek naar een goed notariskantoor in Amersfoort? ACCORDO Notaris is dan de juiste keuze.
Familierecht | Rob
Agnes
Familierecht | Tina

Uw notariskantoor in Amersfoort

Bent u op zoek naar een goed notariskantoor in Amersfoort? ACCORDO Notaris is dan de juiste keuze. We zijn u graag van dienst met specialistisch notarieel advies, voor zowel zakelijke als particuliere vraagstukken.

Bij ACCORDO Notaris Amersfoort hebben we al tientallen jaren ervaring en kennen dus het klappen van de zweep. Het is belangrijk dat juridische kwesties vastgelegd worden in waterdichte documenten. Daar kunt u bij ons van op aan. Bovendien werken wij met een ondernemende geest en op een laagdrempelige manier. U kunt ons daarom altijd even bellen of langskomen op ons notariskantoor in Amersfoort. U wordt altijd snel geholpen met antwoorden en adviezen die aansluiten op uw situatie.

Neem contact met ons op

Ondernemers in de regio Amersfoort opgelet!

U kunt ACCORDO Notariskantoor Amersfoort onder meer inschakelen voor zakelijke kwesties. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Hoe richt ik een bv of een holding op?
  • Hoe regel ik een bedrijfsovername?
  • Hoe leg ik een overdracht van aandelen van mijn bedrijf vast?
  • Wat komt er allemaal kijken bij het oprichten van een stichting of vereniging?
  • Waar moet ik aan denken bij een fusie tussen twee bedrijven?

Naast het ondernemingsrecht staan we ook veel particulieren bij. ACCORDO Notariskantoor Amersfoort staat u bijvoorbeeld bij als:

  • U een huis of een bedrijfspand koopt of verkoopt. De overdracht en de hypotheek van onroerend goed moet juridisch vastgelegd worden bij een notariskantoor. U schakelt een notaris onder meer in voor de koopovereenkomst, de akte van levering en de hypotheekakte. Bij een eventuele scheiding helpen we u ook met het opstellen van een akte van verdeling.
  • Belangrijke gebeurtenissen uw leven raken. Bijvoorbeeld bij een huwelijk, samenwonen, verdeling van de erfenis of juist overlijden. Het familierecht is soms een gevoelig onderwerp, maar in onze ogen één van de mooiste kanten van het vak als notaris. We vinden het bijzonder om u met onze persoonlijke en laagdrempelige wijze bij te staan.

Bovendien zijn wij ook goed bereikbaar voor ondernemers uit Soest! Schroom dus niet om bij ons langs te komen.

Klanten worden geholpen bij Notariskantoor Amersfoort

De werkwijze van Accordo – hèt notariskantoor in Amersfoort

ACCORDO Notariskantoor Amersfoort is altijd zeer toegankelijk. Onze mensen weten precies hoe zaken notarieel het beste geregeld moeten worden. Bovendien zijn we in staat om soms complexe informatie op een heldere wijze uit te leggen. Jip-en-janneketaal heeft onze voorkeur.

Diezelfde toegankelijkheid proberen we tot uiting te brengen in de prijs. U krijgt vooraf inzichtelijk wat we voor u doen en welke prijs daar tegenover staat. Transparantie is wel zo fijn en maakt bovendien het hele proces makkelijker. Daarin zijn we overigens niet kinderachtig. Wilt u ergens naar informeren of juist wat melden over een lopende kwestie? Daar krijgt u geen rekening voor gepresenteerd. Veel informatie staat bij ons zelfs gratis online. Denk aan dit stappenplan voor het oprichten van een BV.

In goede handen bij Accordo

Notariskantoor Amersfoort ACCORDO is onderscheidend door toegankelijke en transparante dienstverlening. U heeft de mogelijkheid om vrijblijvend vragen te stellen via telefoon of mail. Wilt u gelijk een vrijblijvende offerte? Vul het contactformulier op de site in. U bent altijd welkom op ons notariskantoor in Amersfoort. We zijn er voor u!