Maanlander 27 - 3824 MN - Amersfoort info@accordonotaris.nl
033 - 3031420
Accordo Notaris
Expertise en aandacht voor de klant, dat is waar Accordo voor staat.
Familierecht | Rob
Agnes

Nieuwe stijl notaris

Bij ACCORDO kennen we de reputatie van het notariaat: een notaris is duur en het werk is
standaard. Maar bent u een standaard ondernemer?
 Is uw bedrijf of organisatie standaard? En als u geen ondernemer bent: voelt u zich aangesproken door het woord standaard? Nee toch zeker? Daarom wil ACCORDO ook geen standaard notariskantoor zijn. Dat past gewoon niet bij u.

Transparant

U wilt vooraf weten waar u aan toe bent? Bij ACCORDO weet u wat u krijgt en voor welk bedrag. Wij houden van transparantie. Net als u. En de kosten? ACCORDO rekent voor zaken die werkelijk standaard zijn een scherpe prijs.

Onze kennis en kwaliteiten kunnen we pas echt laten zien als het om advies gaat. Wij zoeken voor u en uw situatie de beste oplossing. Dat vraagt natuurlijk een wat ander prijsniveau. Realiseert u zich echter dat u met onze diensten veel kunt besparen door zaken goed te regelen.

Toegankelijk

Als u een vraag hebt, wilt u die kunnen stellen zonder dat de teller meteen gaat lopen. Bij ACCORDO kan dat. Of u nu (startend) ondernemer bent of particulier: bel ons en u krijgt meteen een expert aan de lijn. Hét voordeel van een klein kantoor. We hebben allemaal meer dan tien jaar notariële ervaring, dus kunnen we uw vraag in de meeste gevallen direct beantwoorden. Zo niet, dan zoeken we het voor u uit en bellen u snel terug.

Laagdrempelig

U wilt gewoon even binnenstappen bij uw notaris als er iets is. U houdt niet van hoge drempels. Daarom vindt u ACCORDO, als eigentijds notariskantoor, in een modern pand tussen andere ondernemers.

Complete dienstverlening

Bij ACCORDO ligt de focus op Ondernemingsrecht. Wij houden namelijk van ondernemerschap. Van de creativiteit, de ideeën, de energie, het enthousiasme. Daar ligt ons hart, dat is ons specialisme.

U wilt alle gebruikelijke juridische zaken onderbrengen bij één notaris. Want u bent meer dan
alleen ondernemer. U heeft of wilt ook een hypotheek, testament of huwelijkse voorwaarden.
ACCORDO heeft naast Ondernemingsrecht alle deskundigheid in huis op het gebied van Familierecht, Vastgoed, Stichtingen en Verenigingen.

Spreekt ACCORDO u aan? Maak dan een afspraak om vrijblijvend kennis te maken. (En als u er toch bent, kunt u meteen uw vraag aan ons kwijt.)

Ik wil snel een vrijblijvende offerte!