Maanlander 27 - 3824 MN - Amersfoort info@accordonotaris.nl
033 - 3031420
Accordo Notaris
Familierecht | Rob
Agnes

Notaris in omgeving Leusden

Bent u op zoek naar een betrouwbare notaris in Leusden? Bij Accordo staan we klaar om ondernemers en particulieren in Leusden en omgeving te voorzien van professionele en deskundige notariële diensten. Met onze jarenlange ervaring en specialisatie in zowel het ondernemingsrecht als particuliere vraagstukken, bieden wij op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het oprichten van een BV, het regelen van een bedrijfsovername, het opstellen van een testament of het begeleiden van een huwelijk, u kunt vertrouwen op ons toegewijde team van ervaren notarissen. Bij Accordo streven we naar een persoonlijke aanpak, waarbij u kunt rekenen op onze volledige aandacht en betrouwbare service!

 

Accordo Notaris Amersfoort

Een notaris bij Leusden voor ondernemers

Bent u een gedreven ondernemer in Leusden en zoekt u een notariskantoor dat zich specifiek richt op uw zakelijke belangen? Bij Accordo Notaris begrijpen we de passie en energie die het ondernemerschap met zich meebrengt. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en bieden wij u onze uitgebreide expertise om uw juridische zaken op professionele wijze af te handelen. Onze notarissen hebben ruime ervaring en zijn goed bekend met de complexe aspecten van het ondernemingsrecht. Wanneer u voor Accordo Notaris kiest, kunt u erop vertrouwen dat wij uw belangen optimaal behartigen en uw juridische documenten waterdicht opstellen, zodat toekomstige risico’s tot een minimum worden beperkt.

Een breed scala aan diensten voor ondernemers

Bij Accordo Notaris bieden wij een uitgebreid scala aan diensten die specifiek gericht zijn op de behoeften van ondernemers in Leusden. Wij kunnen u helpen bij zaken als

 • Een BV oprichten,
 • Een holdingstructuur implementeren,
 • Een bedrijfsovername regelen,
 • Aandelen emitteren of overdragen,
 • Statuten wijzigen
 • Professionele begeleiding bij een fusie

Ons deskundige team van notarissen zal nauw met u samenwerken om ervoor te zorgen dat alle juridische aspecten van uw zakelijke transacties op de juiste wijze worden afgehandeld.

Persoonlijke betrokkenheid en maatwerkadvies

Bij Accordo Notaris geloven we in persoonlijke betrokkenheid en maatwerkadvies. We begrijpen dat elke onderneming uniek is en specifieke juridische behoeften heeft. Daarom nemen wij de tijd om uw specifieke situatie grondig te analyseren en u vervolgens op maat gemaakt advies te geven dat aansluit bij uw doelen en wensen. Of u nu een startende ondernemer bent die een BV wilt oprichten, een ervaren ondernemer die een bedrijfsovername plant, of een groeiende onderneming die behoefte heeft aan statutenwijzigingen, wij zorgen ervoor dat u de juiste juridische ondersteuning krijgt.

Ook voor particuliere vraagstukken

Vanuit de ondernemers die met hun bedrijfszaken bij ons terechtkwamen, kregen we steeds vaker de vraag om ook privézaken te behandelen. Immers is het wel zo prettig om alle juridische zaken bij één notaris onder te brengen. Vanuit deze gedachte zijn wij ons gaan uitbreiden op het gebied van familierecht, stichtingen en meer. Momenteel hebben wij dan ook alle deskundigheid in huis om u ook bij te staan bij uw particuliere vraagstukken. Een aantal zaken waar we u mee van dienst kunnen zijn:

 • een samenlevingscontract
 • een huwelijk
 • een testament
 • een verklaring van erfrecht
 • een koopovereenkomst
 • een hypotheekakte
 • leningen

Accordo als uw notariskantoor

Als u in Leusden of omgeving woont, dan is Accordo Notaris de beste keuze voor u. Wij onderscheiden ons door een toegankelijke en transparante manier van werken. U weet van tevoren wat wij voor u doen en tegen welke prijs. Onze diensten zijn van hoogwaardige kwaliteit en wij zijn altijd bereikbaar voor uw vragen. U kunt ons benaderen zonder dat er direct kosten in rekening worden gebracht. Twijfelt u of wij bij u en uw bedrijf passen, neemt u dan gerust contact met ons op voor een kennismakingsafspraak.